Čeprav je Teslova purpurna plošča prisotna na svetovnem tržišču že skoraj 50let, se še vedno najdejo vprašanja na katera vam želimo odgovoriti.

Kakšna je razlika med Teslovo ploščico in Tesla369 Solar Disc®

Razlik med njima je več. Prva in pomembna je že v postopku izdelave.Vsaka je narejena po drugačnem postopku.Teslova ploščica po postopku in patentu Nikole Tesla, Tesla369 Solar Disc® pa je nadgradnja Teslove ploščice.Teslove ploščice se izdelujejo v različnih velikostih glede na namembnost uporabe.

Teslov disk 4,5 cm je namenjen osebni rabi in pokriva naš osebni prostor v radius 1,5metra

Ploščica je velikosti 9,3×6,3cm in deluje v radius 4-5metrov.

Plošča velikosti 21x21cm deluje v radiusu 18-20m in je primerna za poslovne prostore, hiše in uporabo pri energijskih terapijah (bioterapevti in ostali ki delajo z energijami)

Tesla369 Solar Disc®

je izdelan iz aluminija ISO Al99.5 v obliki kroga, debeline 3 mm, premera 39 mm, na vrhu ima luknjo 2,7 mm, da si lahko nataknemo črno vrvico, ki je priložena izdelku. Ideja o tem, kako bo izgledal Tesla369 Solar Disc®je prišla iz vira vsega – sonca. Kot je rekel Nikola Tesla vedno znova – vse izvira iz Sonca.

Sprednja stran

S števili in črkami smo posegli na polje energij in se pridružili Nikoli Tesli, v navdušenju nad števili 3, 6 in 9. Nikola Tesla pravi, da so ta števila ključ do univerzuma. Najprej lahko vidite Sončni križ, ki predstavlja najvišjo moč – Sonce. Še nekaj, kar lahko vidite, je, da so v vsakem kvadrantu sončni žarki. To predstavlja sevanje svetlobe, ki izvira iz večne moči – Sonca. Na koncu – vse dimenzije na sprednji strani so deljive s 3.Na primer – celotni disk je premera 39 mm, prvi zunanji krog je debeline 3 mm, roka križa je debela tudi 3 mm, debelina med sončnimi žarki je 1,5 mm, notranji okrogel kristal je tudi debeline 1,5 mm Resnično smo morali spoštovati Teslino vsakodnevno navado, da je treba vse deljivo s številom 3.

Zadnja stran

Oglejte si zadnjo stran Tesla369 Solar Disc® Lahko rečete, da gre samo za še en labirint. Vendar je ta labirint več kot to. Ideja je prišla iz labirinta Chartres, ki je bil narejen pred več kot pol tisočletja v katedrali Gospe od Chartresa (Chartres, Francija) Labirint predstavlja celovitost, hkrati pa predstavlja tudi veliko resnico – da imamo vsi eno pot, eno poslanstvo, ki ga moramo uresničiti. V sredini – lahko vidite cvet – ki predstavlja enotnost z Bogom.Tesla Solar Disc naj bi mir prinesel vsem, ki ga nosijo.

Ali je Teslova ploščica izum Nikole Tesle?

Ne,Teslova ploščica je izum Ralfa Bergstresserja, ki je po Teslovi dokumentaciji in Teslovih raziskavah 28let po Teslovi smrti naredil prvo ploščico.Prav zaradi tega, ker je bila narejena po Teslovi dokumentaciji jo je po Tesli tudi poimenoval.Ralf Bergstresser je bil nekaj časa Teslov asistent in tudi njegov dober prijatelj.

 

Kako deluje Teslova ploščica?

Teslova plošččica in disk delujeta kot antena in oddajnik univerzalne energije, ki nas obdaja. Tesla je v svojih spisih  večkrat omenil univerzalno energijo, ki nas obdaja. Teslova ploščica ustvarja močno energijsko polje, ki zdravi, pospeši proces regeneracije celic, zmanjšuje bolečine ali otekline, lajša poškodbe…

 

Ali obstajajo ponaredki Teslove ploščice?

Verjetno da. Večina proizvajalcev objavlja informacije o tem, kako izdelati Teslovo ploščico na svojih spletnih straneh. Postopek izdelave ni skrivnost. Teslovo ploščico ali disk lahko izdela kdorkoli, vendar je to doma praktično nemogoče in zahteva večja finančna vlaganja v opremo. Obstajata dva načina proizvodnje: enoslojni in dvoslojni. V postopku enoslojne proizvodnje se uporablja samo anodizacija, pri dvoslojnem pa po postopku anodizacije sledi še elektrokemično barvanje. Ploščica daje enake rezultate v obeh primerih, vendar se pogosto zgodi, da plošče, ki nastanejo pri enoslojnem postopku,hitro zbledijo na soncu. Prav zato se uporablja dvoslojna tehnologija – za preprečevanje prask in bledenja zaradi UV žarkov. Naše ploščice so izdelane po novi dvoslojni tehnologiji.

VIDEO: Odgovor strokovnjaka o tem kaj je originalna Teslova ploščica.

Originalna Teslova ploščica je samo tista, ki jo je prvi izdelal Ralf Bergstresser, vse ostale pa (tako kot naša) so izdelane po njegovem postopku, iz leta 1971.Po vsem svetu je več kot 20 proizvajalcev Teslovih ploščic in diskov. Nekateri od njih so v: ZDA, Kanadi, Avstraliji, Avstriji, Nemčiji, Švici, Braziliji, Indiji … Proces proizvodnje se od proizvajalca do proizvajalca nekoliko razlikuje, večinoma gre za različni odtenek vijolične barve, oblike ali velikosti, osnovni postopek pa je enak za vse.

 

Kako uporabljam Teslovo ploščico ali disk?

Najboljše je, da jo nosite okrog vratu.Uporabljate jo lahko neomejeno, uporaba je varna in nima nobenih stranskih učinkov.Ljudje, ki imajo težave z nespečnostjo si jo lahko položijo pod vzglavnik in v večini primerov se spanje sčasoma normalizira.

 

Ali se mora Teslova ploščica polniti?

Odgovor je NE. Ploščica deluje kot antena in ne potrebuje posebnega postopka polnjenja kot npr.kristali.

 

Kakšni so stroški dostave?

Poštnina znaša 3,90€, pošiljamo preko Pošte Slovenije.Pri nakupu ki preseže 40€ je poštnina BREZPLAČNA.

 

Kdaj dobim naročeni artikel?

Naročila oddana do14h, so odpremljene še isti dan, tako da svojo pošiljko dobite predvidoma naslednji dan po naročilu.