Čeprav je Teslova purpurna plošča prisotna na svetovnem tržišču že skoraj 50let, se še vedno najdejo vprašanja na katera vam želimo odgovoriti.

 

Ali je Teslova ploščica izum Nikole Tesle?

Ne,Teslova ploščica je izum Ralfa Bergstresserja, ki je po Teslovi dokumentaciji in Teslovih raziskavah 28let po Teslovi smrti naredil prvo ploščico.Prav zaradi tega, ker je bila narejena po Teslovi dokumentaciji jo je po Tesli tudi poimenoval.Ralf Bergstresser je bil nekaj časa Teslov asistent in tudi njegov dober prijatelj.

 

Kako deluje Teslova ploščica?

Teslova plošččica in disk delujeta kot antena in oddajnik univerzalne energije, ki nas obdaja. Tesla je v svojih spisih  večkrat omenil univerzalno energijo, ki nas obdaja. Teslova ploščica ustvarja močno energijsko polje, ki zdravi, pospeši proces regeneracije celic, zmanjšuje bolečine ali otekline, lajša poškodbe…

 

Ali obstajajo ponaredki Teslove ploščice?

Verjetno da. Večina proizvajalcev objavlja informacije o tem, kako izdelati Teslovo ploščico na svojih spletnih straneh. Postopek izdelave ni skrivnost. Teslovo ploščico ali disk lahko izdela kdorkoli, vendar je to doma praktično nemogoče in zahteva večja finančna vlaganja v opremo. Obstajata dva načina proizvodnje: enoslojni in dvoslojni. V postopku enoslojne proizvodnje se uporablja samo anodizacija, pri dvoslojnem pa po postopku anodizacije sledi še elektrokemično barvanje. Ploščica daje enake rezultate v obeh primerih, vendar se pogosto zgodi, da plošče, ki nastanejo pri enoslojnem postopku,hitro zbledijo na soncu. Prav zato se uporablja dvoslojna tehnologija – za preprečevanje prask in bledenja zaradi UV žarkov. Naše ploščice so izdelane po novi dvoslojni tehnologiji.

VIDEO: Odgovor strokovnjaka o tem kaj je originalna Teslova ploščica.

Originalna Teslova ploščica je samo tista, ki jo je prvi izdelal Ralf Bergstresser, vse ostale pa (tako kot naša) so izdelane po njegovem postopku, iz leta 1971.Po vsem svetu je več kot 20 proizvajalcev Teslovih ploščic in diskov. Nekateri od njih so v: ZDA, Kanadi, Avstraliji, Avstriji, Nemčiji, Švici, Braziliji, Indiji … Proces proizvodnje se od proizvajalca do proizvajalca nekoliko razlikuje, večinoma gre za različni odtenek vijolične barve, oblike ali velikosti, osnovni postopek pa je enak za vse.

 

Kako uporabljam Teslovo ploščico ali disk?

Najboljše je, da jo nosite okrog vratu.Uporabljate jo lahko neomejeno, uporaba je varna in nima nobenih stranskih učinkov.Ljudje, ki imajo težave z nespečnostjo si jo lahko položijo pod vzglavnik in v večini primerov se spanje sčasoma normalizira.

 

Ali se mora Teslova ploščica polniti?

Odgovor je NE. Ploščica deluje kot antena in ne potrebuje posebnega postopka polnjenja kot npr.kristali.

 

Kakšni so stroški dostave?

Poštnina znaša 3,90€, pošiljamo preko Pošte Slovenije.Pri nakupu ki preseže 40€ je poštnina BREZPLAČNA.

 

Kdaj dobim naročeni artikel?

Naročila oddana do14h, so odpremljene še isti dan, tako da svojo pošiljko dobite predvidoma naslednji dan po naročilu.